Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πολύτιμα λιπαρά οξέα Super Omega

Πολύτιμα λιπαρά οξέα Super Omega 


Το συμπλήρωμα διατροφής Super Omega της LR περιέχει τα σημαντικότερα λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό. Βοηθάει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης του οργανισμού. To Super Omega περιέχει πολύτιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που προέρχονται από δύο σημαντικές πηγές: το ιχθυέλαιο και το έλαιο νυχτολούλουδου (Οινοθήρα). Οι Super Omega Κάψουλες περιέχουν δυο φορές περισσότερο εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (DHA) σε σύγκριση με πολλές κάψουλες με Ω-3 λιπαρά οξέα που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία της καρδιάς. Το ιχθυέλαιο που περιέχει προέρχεται αποκλειστικά από σκουμπρί, σαρδέλα και τόνο που ζουν ελεύθερα.


To Super Omega περιέχει



  • Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ωμέγα 3,    
  • Ιχθυέλαιο σε ποσοστό 41%,
  • Έλαιο νυχτολούλουδου σε ποσοστό 13% και  
  • Ίνες κριθαριού.

Το Super Omega διαφέρει από αυτά του εμπορίου γιατί εκτός από τα πολύτιμα ω-3 λιπαρά οξέα, περιέχει έλαιο νυχτολούλουδου το οποίο αποτελείται κυρίως από γ-λινολενικό οξύ, ένα ω-6 απαραίτητο λιπαρό οξύ που παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση και β-γλυκάνη η οποία προέρχεται από ίνες κριθαριού. Η β-γλυκάνη ανήκει στην ομάδα των διαλυτών ινών  και μελέτες δείχνουν ότι παρουσιάζει υπολιδαιμική δράση.


Τα οφέλη από την κατανάλωση τoυ Super Omega


Συμπερασματικά, τα οφέλη των λιπαρών οξέων ιδίως των ω-3 είναι πολλαπλά. Καλό θα ήταν να τα εντάξουμε στη διατροφή μας, είτε με την πρόσληψη τους από τις τροφές, είτε με τη χρήση διατροφικών συμπληρωμάτων. Επίσης, το Super Omega3,  αποτελεί πολύτιμη συμβολή στην υγεία της καρδιάς.

Καρδιαγγειακή υγεία: Εκατοντάδες είναι οι μελέτες που αναφέρουν τα οφέλη των ω-3 λιπαρών οξέων στο καρδιαγγειακό μας σύστημα. Έχει τεκμηριωθεί ότι η συχνή κατανάλωση τους: κατεβάζει την κακή χοληστερίνη (LDL) και τα τριγλυκερίδια, μειώνει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης, διατηρεί φυσιολογική την αρτηριακή πίεση, σταθεροποιεί τον ρυθμό της καρδιάς, επιβραδύνει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα και παρεμποδίζει το σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας.   

Καρκίνος: Έχει βρεθεί ότι τα ω-3 λιπαρά οξέα καθυστερούν την εμφάνιση των όγκων, επιβραδύνουν την ανάπτυξη τους και ελαττώνουν τον κίνδυνο μεταστάσεων. Η δράση τους όμως δεν περιορίζεται μόνο στα προαναφερθέντα. Έχει διαπιστωθεί ότι η κατανάλωση ω-3 λιπαρών οξέων (είτε μέσω της διατροφής είτε μέσω συμπληρωμάτων) αυξάνει την αποτελεσματικότητα των παραδοσιακών θεραπειών κατά του καρκίνου, όπως είναι η χημειοθεραπεία, η ακτινοθεραπεία, η φαρμακοθεραπεία και η χειρουργική επέμβαση.

Διαβήτης: Έχει αποδειχθεί ότι η κατανάλωση ω-3 λιπαρών οξέων αυξάνει την ευαισθησία του οργανισμού στην ινσουλίνη και βελτιώνει τα επίπεδα του σακχάρου σε περίοδο νηστείας.

Ευφυΐα, διάθεση και ψυχικές διαταραχές: Ο εγκέφαλός μας είναι εξαιρετικά πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και  η μειωμένη κατανάλωση των εν λόγω λιπαρών τον επηρεάζει άμεσα. Η κατάθλιψη, η νόσος Αλτσχάιμερ, η άνοια, η σχιζοφρένεια, η μειωμένη ικανότητα μάθησης και αδύναμη μνήμη ίσως είναι το αποτέλεσμα μιας φτωχής σε ω-3 λιπαρά διατροφής, τονίζουν οι επιστήμονες. Έχει βρεθεί ότι τα ω-3 λιπαρά οξέα προστατεύουν από την νόσο Αλτσχάιμερ και την άνοια, ενισχύουν την ικανότητα μάθησης και βελτιώνουν τη μνήμη. Οι γυναίκες που κατανάλωναν επαρκής ποσότητες ω-3 λιπαρών οξέων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποδείχθηκε ότι έφεραν στον κόσμο περισσότερο ευφυή παιδιά απ' ότι οι γυναίκες που δεν τα κατανάλωναν επαρκώς. 

Ανοσοποιητικό σύστημα: Η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το άσθμα, η οστεοπόρωση, η νόσος Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, η ψωρίαση, ο ερυθηματώδης λύκος και άλλα φλεγμονώδη και αυτοάνοσα νοσήματα ίσως οφείλονται στην μειωμένη πρόσληψη ω-3 λιπαρών οξέων σε συνδυασμό με μια "κακή" διατροφή. Η προσθήκη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στη δίαιτα σας μπορεί να μειώσει τη παραγωγή μιας σειράς ουσιών που προωθούν τη φλεγμονή και σχετίζονται με ένα μακρύ κατάλογο αυτοάνοσων και φλεγμονωδών νοσημάτων.

Βάρος σώματος: Υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα που βρίσκονταν σε πρόγραμμα απώλειας βάρους το οποίο συμπεριλάμβανε την πρόσληψη ω-3 λιπαρών οξέων, έχασαν περισσότερα κιλά σε σύγκριση με τα άτομα που ακολουθούσαν το πρόγραμμα απώλειας βάρους χωρίς όμως να περιέχουν τα ω-3 λιπαρά οξέα στη δίαιτα τους. Βρέθηκε ότι τα ω-3 λιπαρά οξέα προκαλούν το αίσθημα της πληρότητας για περισσότερη ώρα και αυξάνουν τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του λίπους ως πηγή ενέργειας.

Μία κάψουλα περιέχει 319mg EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ), 218mg DHA (εικοσιδυοεξανοϊκό οξύ) δύο απαραίτητα ω-3 λιπαρά οξέα και 252 mg λινελαϊκού οξέος.  Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα δε συντίθενται από το ανθρώπινο σώμα, για αυτό θα πρέπει να προσλαμβάνονται μέσω της τροφής. Η κατανάλωση ω-3 λιπαρών οξέων σχετίζεται με αντίσταση στην εμφάνιση διαφόρων νοσημάτων.

Το έλαιο νυχτολούλουδου αποτελείται κυρίως από γ-λινολενικό οξύ, ένα ω-6 απαραίτητο λιπαρό οξύ που παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση. Η β-γλυκάνη, από ίνες κριθαριού, ανήκει στην ομάδα των διαλυτών ινών και έχει πιθανή υπολιπιδαιμική δράση.



Συμπτώματα έλλειψης των απαραίτητων λιπαρών οξέων είναι:


  • Κόπωση
  • Σκληροδερμία
  • Εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Γαστρεντερικές διαταραχές
  • Καθυστέρηση στην ανάπτυξη
  • Ψυχικές διαταραχές
  • Στειρότητα



Που χρησιμοποιείται κυρίως το Super Omega 


  • Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών αρρυθμιών.
  • Βοηθάει να μειωθεί η αρτηριακή πίεση. (Τονίζεται ότι έστω και μια μικρή μείωση της αρτηριακής πίεσης, συνεπάγεται σημαντική μείωση του κινδύνου εκδήλωσης εγκεφαλικού επεισοδίου και στεφανιαίας νόσου).
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπλήρωμα διατροφής και από υγιή άτομα για την πρόληψη της υγείας τους.
  • Χωρίς γενετική τροποποίηση
  • Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι μία κάψουλα.
  • Περιεχόμενο συσκευασίας: 60 κάψουλες

Με το Πιστοποιητικό Friend of the Sea: Η οργάνωση “Friend of the Sea” είναι ένας ανεξάρτητος, κοινωφελής οργανισμός με στόχο την διασφάλιση της προστασίας των θαλασσών. Τα πρότυπα ποιότητας για την απονομή της πιστοποίησης “Friend of the Sea” υποδηλώνει τη συμμόρφωση με τους «κανόνες για την οικολογική επισήμανση θαλασσινών ψαριών και θαλασσινών προϊόντων αλιείας», όπως έχουν καθοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γεωργίας (FAO) των Ηνωμένων Εθνών. Ειδικότερα, η σφραγίδα ποιότητας “Friend of the Sea” πιστοποιεί την τήρηση του άρθρου 30 του κανονισμού του FAO για την αποφυγή της υπερεκμετάλλευσης των αλιευτικών πόρων.



Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Super Omega, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου