Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Active Freedom Κάψουλες - Ειδική Υποστήριξη Για Τα Οστά

Το συμπλήρωμα διατροφής Active Freedom Κάψουλες δημιουργήθηκε προς ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων, των χόνδρων και των οστών. Οι θρεπτικές ουσίες που περιέχει, παρέχουν στο σώμα όλες εκείνες τις ουσίες που απαιτούνται για τη λίπανση των αρθρώσεων και την αναδόμηση του χόνδρου, με αποτέλεσμα να συνεισφέρουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα που προκαλούνται λόγω φθοράς των αρθρώσεων.


Οι Active Freedom Κάψουλες περιέχουν γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, μαγγάνιο, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε και άλατα μαγνησίου με βρώσιμα λιπαρά οξέα.


Η χονδροϊτίνη όπως και η γλυκοζαμίνη είναι φυτικά συστατικά των ανθρώπινων χόνδρων και παράγονται από τον οργανισμό μας σε μικρές ποσότητες. Αποτελούν μέρος μιας πρωτεΐνης που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους. Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό από το οποίο απορροφά κραδασμούς και μειώνει την πίεση στον χόνδρο.


Η χονδροϊτίνη και ο ρόλος της

Η χονδροϊτίνη, ένα από τα κύρια συστατικά του FREEDOM PLUS, είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη με προστατευτική και διεγερτική δράση στα χονδροκύτταρα, που βρίσκεται άφθονη στο ανθρώπινο σώμα και εντοπίζεται στους χόνδρους, τους τένοντες, τους συνδέσμους και την αορτή. Πρόκειται για μια ουσία απαραίτητη για τη θρέψη και τη λίπανση των αρθρώσεων, ενώ αποτρέπει τη συνεχή τριβή του χόνδρου και διεγείρει την παραγωγή του νέου χόνδρου. Έρευνες έχουν δείξει ότι έχει ευεργετική δράση στην πρόληψη των τραυματισμών και των καταπονήσεων των αρθρώσεων, ενώ συμβάλλει και στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου συνδετικού ιστού. Ο συνδυασμός χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης, το άλλο βασικό συστατικό του FREEDOM PLUS, συμβάλλει ευεργετικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας και βοηθάει στην πρόληψη και θεραπεία τυχόν ατυχημάτων των αρθρώσεων και οστών που χαρακτηρίζουν την καταπόνηση από έντονη δραστηριότητα.


Η γλυκοζαμίνη και ο ρόλος της

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο που συντίθεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελείται από γλυκόζη και ένα αμινοξύ, τη γλουταμίνη. Η γλυκοζαμίνη παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες θρεπτικές ουσίες του χόνδρου και του αρθρικού υγρού. Αν δεν υπάρχει αρκετή γλυκοζαμίνη διαθέσιμη, το υγρό των ενώσεων, που απορροφά τους κραδασμούς του σώματος, αραιώνει και οι ενώσεις γίνονται πιο ευαίσθητες στις τριβές και στους τραυματισμούς. Η γλυκοζαμίνη, απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της καλής λειτουργίας των χόνδρων, βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει κάθε τραυματισμός ή εκφυλισμός τους. Η πολύτιμη αυτή ουσία, όμως, έχει και άλλες ευεργετικές ιδιότητες: συμμετέχει στη διαμόρφωση των νυχιών, των τενόντων, του δέρματος, των οστών, των καρδιακών βαλβίδων και των βλεννωδών εκκρίσεων του πεπτικού, του αναπνευστικού και του ουροποιητικού συστήματος, κλπ.




Όσον αφορά τα υπόλοιπα συστατικά του νέου διατροφικού συμπληρώματος:

Tο μαγγάνιο ενδυναμώνει τη λειτουργία των ενζύμων και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες,

βιταμίνη E αποτελεί επίσης ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά κατά των ελεύθερων ριζών, ενώ συμβάλλει και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την υγεία των οστών.

Προτείνεται:

Για όλες τις περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας,αρθρίτιδας, δισκοπάθειας, θλάσεις τενόντων και συνδέσμων όπως και επίσης παθήσεις - πόνους στις κλειδώσεις όπως γόνατα - αγκώνες! (ανακουφίζει και τον πόνο).

Κατάλληλο για:




Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με το προιόν Active Freedom Κάψουλες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου