Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τώρα ο πόνος των αρθρώσεων, χόνδρων και κλειδώσεων είναι παρελθόν!




 Προστατεύστε φυσικά τις αρθρώσεις - χόνδρους - κλειδώσεις


Άρθρωση ονομάζεται το σημείο όπου έρχονται σε επαφή  ένα ή  περισσότερα οστά. Οι αρθρώσεις είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν την κίνηση και να προσφέρουν σταθερότητα.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι αρθρώσεις δεν λειτουργούν σωστά και σε ποια ηλικία θα πρέπει να ανησυχούμε;

Η οστεοαρθρίτιδα είναι η πιο συχνή μορφή αρθρίτιδας. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια  άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα. Επιδημιολογικά δεδομένα από το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών αναφέρουν ότι στην Ελλάδα η συνολική συχνότητα της συμπτωματικής οστεοαρθρίτιδας είναι 13,1% των ενηλίκων. Υπολογίζεται ότι περισσότερο από 1 εκατομμύριο Έλληνες – κατά άλλους 2 εκατομμύρια- πάσχουν από αυτή. Η συχνότητα της νόσου αυξάνει με την ηλικία έτσι ώστε μετά τα 65 χρόνια, 3 στα 4 άτομα πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα ενώ περισσότερο από το 85% των ατόμων αυτών έχουν ευρήματα στις ακτινογραφίες των αρθρώσεων τους ακόμη και όταν δεν έχουν συμπτώματα. Ο αριθμός των ατόμων που πάσχει από οστεοαρθρίτιδα αυξάνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης του αριθμού των ηλικιωμένων ατόμων, ιδίως στις ανεπτυγμένες χώρες…

Από διάφορες επιστημονικές εργασίες φαίνεται ότι κάποιες ουσίες που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό (θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη) ανακουφίζουν από τον πόνο, έχουν αντιφλεγμονώδη δράση ενώ παράλληλα προφυλάσσουν τον χόνδρο από την φθορά και ενισχύουν την επιδιόρθωση του...”.
«Βαρβάρα Βιδαλάκη-Κόλλια, Ειδικός Ρευματολόγος, Πρώην Αναπληρώτρια Διευθύντρια Π.Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 65 ετών, καθώς επίσης οι παχύσαρκοι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Οι αρθρώσεις μας αποτελούνται από κινητά μέρη τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές.

Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει τη φθορά των αρθρώσεων με δύο τρόπους:

1)με την ύπαρξη ενός “λιπαντικού” μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και

2)με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υγρού (ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος).

Ο χρόνος, η βαριά εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα αρθρικής φθοράς:

  • Πόνος συνεχής ή κατά περιόδους. Ευαισθησία σε μία μόνο ή περισσότερες αρθρώσεις. Αργότερα, μία άλλη άρθρωση, ανεξάρτητη και σε απόσταση από την πρώτη, μπορεί να εμφανίσει πόνο.
  • Δυσκαμψία και δυσχέρεια στη φυσιολογική ικανότητα της άρθρωσης.
  • Διόγκωση (πρήξιμο) της άρθρωσης ή οίδημα και στις περιοχές γύρω απ’ αυτήν.
  • Εύκολη κόπωση, γενική και απροσδιόριστη.
  • Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης, π.χ. άνοδος σκάλας, άνοιγμα βάζου κλπ.

Κι όμως υπάρχουν φυσικά συστατικά με ευεργετικά αποτελέσματα για τις αρθρώσεις

Φυσικά συστατικά όπως η Διμεθυλοσουλφόνη (MSM, οργανική ένωση του θείου που βρίσκεται στον οργανισμό μας), το Υαλουρονικό οξύ, η Αλόη Βέρα και τα λιπαρά οξέα των θαλασσινών (Ω3), λιπαίνουν τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.

Η εταιρία LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS σε συνεργασία με το επιστημονικό συμβούλιο της, έχει δημιουργήσει τα παρακάτω προϊόντα για οτιδήποτε έχει σχέση με τα οστά μας, τα οποία βοηθούν είτε τα χρησιμοποιήσουμε μεμονωμένα είτε τα συνδυάσουμε.  

Αναλυτικότερα:

MSM Body Gel


Απαλό τζελ που απορροφάται άμεσα. Το συστατικό MSM (Methyl-Sulfonyl-Methan) είναι μια οργανική ένωση θείου που υπάρχει στα κύτταρα του οργανισμού και είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων και των ιστών. Με εκχύλισμα φραγκοστάφυλου και ιτιάς είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση. Απλώστε άφθονο τζελ στις καταπονημένες περιοχές και κάντε απαλό μασάζ αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.

FREEDOM PLUS


Το συμπλήρωμα διατροφής FREEDOM PLUS δημιουργήθηκε προς ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων, των χόνδρων και των οστών. Οι θρεπτικές ουσίες που περιέχει, παρέχουν στο σώμα όλες εκείνες τις ουσίες που απαιτούνται για τη λίπανση των αρθρώσεων και την αναδόμηση του χόνδρου, με αποτέλεσμα να συνεισφέρουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα που προκαλούνται λόγω φθοράς των αρθρώσεων.

Το FREEDOM PLUS περιέχει γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, μαγγάνιο, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε και άλατα μαγνησίου με βρώσιμα λιπαρά οξέα.
Η χονδροϊτίνη όπως και η γλυκοζαμίνη είναι φυτικά συστατικά των ανθρώπινων χόνδρων και παράγονται από τον οργανισμό μας σε μικρές ποσότητες. Αποτελούν μέρος μιας πρωτεΐνης που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους. Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό από το οποίο απορροφά κραδασμούς και μειώνει την πίεση στον χόνδρο.

Η χονδροϊτίνη και ο ρόλος της

Η χονδροϊτίνη, ένα από τα κύρια συστατικά του FREEDOM PLUS, είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη με προστατευτική και διεγερτική δράση στα χονδροκύτταρα, που βρίσκεται άφθονη στο ανθρώπινο σώμα και εντοπίζεται στους χόνδρους, τους τένοντες, τους συνδέσμους και την αορτή. Πρόκειται για μια ουσία απαραίτητη για τη θρέψη και τη λίπανση των αρθρώσεων, ενώ αποτρέπει τη συνεχή τριβή του χόνδρου και διεγείρει την παραγωγή του νέου χόνδρου. Έρευνες έχουν δείξει ότι έχει ευεργετική δράση στην πρόληψη των τραυματισμών και των καταπονήσεων των αρθρώσεων, ενώ συμβάλλει και στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου συνδετικού ιστού. Ο συνδυασμός χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης, το άλλο βασικό συστατικό του FREEDOM PLUS, συμβάλλει ευεργετικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας και βοηθάει στην πρόληψη και θεραπεία τυχόν ατυχημάτων των αρθρώσεων και οστών που χαρακτηρίζουν την καταπόνηση από έντονη δραστηριότητα.

Η γλυκοζαμίνη και ο ρόλος της

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο που συντίθεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελείται από γλυκόζη και ένα αμινοξύ, τη γλουταμίνη. Η γλυκοζαμίνη παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες θρεπτικές ουσίες του χόνδρου και του αρθρικού υγρού. Αν δεν υπάρχει αρκετή γλυκοζαμίνη διαθέσιμη, το υγρό των ενώσεων, που απορροφά τους κραδασμούς του σώματος, αραιώνει και οι ενώσεις γίνονται πιο ευαίσθητες στις τριβές και στους τραυματισμούς. Η γλυκοζαμίνη, απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της καλής λειτουργίας των χόνδρων, βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει κάθε τραυματισμός ή εκφυλισμός τους. Η πολύτιμη αυτή ουσία, όμως, έχει και άλλες ευεργετικές ιδιότητες: συμμετέχει στη διαμόρφωση των νυχιών, των τενόντων, του δέρματος, των οστών, των καρδιακών βαλβίδων και των βλεννωδών εκκρίσεων του πεπτικού, του αναπνευστικού και του ουροποιητικού συστήματος, κλπ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα συστατικά του νέου διατροφικού συμπληρώματος:

  • το μαγγάνιο ενδυναμώνει τη λειτουργία των ενζύμων και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες,
  • η βιταμίνη E αποτελεί επίσης ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά κατά των ελεύθερων ριζών, ενώ συμβάλλει και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την υγεία των οστών.


Aloe Vera Drinking Gel Freedom


Ο χυμός της Αλόης έχει πλέον σημαντική θέση στην καθημερινή διατροφή πολλών ανθρώπων. Η αφθονία των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων που προσφέρει είναι ο λόγος που εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο τον επιλέγουν για την ενίσχυσή του ανοσοποιητικού τους συστήματος, τη διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού τους συστήματος και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.

Τι σχέση μπορεί να έχει όμως ο χυμός της Αλόης με τη καλή υγεία των αρθρώσεων; Το Aloe Vera Gel FREEDOM έρχεται να συμπληρώσει την ευεργετική δράση του FREEDOM PLUS. Αν συνδυάσετε, τον Χυμό Aloe Vera που περιέχει Αλόη σε ποσοστό 88%, με ουσίες που έχουν αποδειχθεί πως συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων, η δράση των ουσιών αυτών ενισχύεται. Αυτό καθιστά τον Χυμό Αλόης ένα μοναδικό προϊόν σε μορφή ροφήματος, που συνιστά τον ιδανικό τρόπο άμυνας ενάντια στα σημάδια φθοράς των αρθρώσεων.

Το Aloe Vera Gel Freedom περιέχει επιπλέον χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, υδρόλυμα κολλαγόνου, βιταμίνη C και Ε . Την ευεργετική δράση της χονδροϊτίνη και της γλυκοζαμίνης έρχεται να συμπληρώσει το κολλαγόνο μια ινώδης πρωτεΐνη που βρίσκεται στους τένοντες, στο δέρμα και στα οστά. Είναι το πιο σημαντικό συστατικό του συνδετικού ιστού και των χόνδρων, και από μελέτες τεκμηριώνεται η σημαντική δράση του σε παθήσεις των χόνδρων.


Το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα το αποκτά, λόγω της συνεργατικής δράσης όλων των συστατικών που περιέχει. Οι Βιταμίνες C και Ε μαζί με την αλόη βέρα αποτελούν μοναδικό συνδυασμό για την σωστή απορρόφηση όλων των συστατικών. Η συνδυασμένη χρήση FREEDOM PLUS και Χυμού Aloe Vera FREEDOM είναι το πλέον ενεργό σύστημα φροντίδας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των διαφόρων μορφών αρθρίτιδας. Ενδείκνυνται για υπερδραστήρια άτομα και αθλητές που καταπονούν τις αρθρώσεις τους, καθώς και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα παραπάνω προϊόντα ή για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με μια πάθηση των οστών σας και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με φυσικές μεθόδους , επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου